Testagram

Om du är sugen på att testa nya produkter utan att behöva leta själv, kan du nu göra det via testagram.se. Det är en hemsida som väljer ut månatliga paket med olika produkter för att dess användare ska kunna prova nya saker utan en extra ansträngning. Att prova nya produkter kan ibland ta emot och många personer hamnar i köprutiner som inte tillåter mycket ny kreativitet. Det kan vara spännande att få hem annorlunda produkter för att börja vidga sina vyer utan att själv behöva ta beslutet och leta efter nya saker.

Tjänsten går ut på att användare registrerar sig som prenumeranter och betalar en månatlig avgift som dras automatiskt tills användarna själva säger upp sitt abonnemang. På så sätt kommer ett paket med nya produkter hem till användarna direkt. Tjänsten är fortfarande ny och därför skickas boxarna ännu inte hem varje månad, men längre fram kommer paketen att skickas ut med regelbundet schema. Boxarna kan beställas till den egna adressen men det går också bra att ge bort tjänsten i present.

Varje månad förbereds ett nytt paket med varor, och allteftersom anpassas varorna efter den efterfrågan som finns bland prenumeranterna. Vanliga produkter just nu är framför allt livsmedel, till exempel kakor och müsli, men det kan också vara hudvårdsprodukter eller andra varor.