Smakbox

Smarta Smakbox sätter smaklökarna på prov
Att upptäcka eller lära känna nya spännande smaker och produkter är både intressant och givande. Det kan bli upplevelser utöver det vanliga när man regelbundet får nya smaker presenterade för sig.

Smakbox AB har tagit fasta på detta och erbjuder en prenumeration på nya spännande smakupplevelser. Varannan månad skickas en box ut till prenumeranterna vilken innehåller 15 olika produkter och smaker. Ibland handlar det om varor som kan konsumeras direkt, till exempel smaksatt choklad, en ny dryck eller kanske en exotisk torkad frukt. Annat innehåll i paketet kan vara produkter som används i matlagning eller till smaksättning såsom kryddor, smaktillsatser eller fonder.

Produkterna väljs ut av Smakbox och deras samarbetspartners. Man strävar efter att ha stor bredd på utbudet och att premiera produkter med utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Även ekologiskt och närproducerat är sådant som värderas högt. Innehållet i boxarna kommer från såväl mindre som stora välkända varumärken.

Prenumerationen kostar 189:- per box, vilket i genomsnitt är halva priset av vad produkterna egentligen kostar och dessutom är frakten inkluderad.

För de som vill upptäcka en ny värld av smaker är denna smarta prenumeration ett bra sätt. Den fungerar givetvis även bra som en trevlig present till matintresserade. Prenumerationen är enkel att avsluta eller pausa.