Onlinepizza

Onlinepizza.se är ett företag som har vuxit sig otroligt stark de senaste åren. Deras koncept går ut på att man kan beställa pizza online från sin lokala pizzeria, göra de ändringar man vill och sedan få pizzan hemkörd.

Enkelt och smidigt

Att använda sig av onlinepizza.se är väldigt enkelt. Man kan använda både deras app eller beställa via datorn. Man skriver in sitt postnummer för att se vilka pizzerior på ens ort som är registrerade och väljer den pizzeria man vill använda sig av.

Därefter är det bara att välja pizza eller pizzor eller något annat av deras utbud. Det går att ta bort och lägga till ingredienser enligt önskemål. Hittar man ingen pizza som passar en kan man helt enkelt göra en egen från grunden. När man är klar kan man lägga till sallad och dryck. Därefter går man till betalning och väljer betalningsalternativ. Oftast är det betalning med kort via hemsidan eller kontant vid dörren när maten kommer.

Inga missförstånd

När man ringer till sin pizzeria och vill beställa är det lätt att det blir missförstånd om vad man vill ha, vad man vill lägga till eller plocka bort. Detta är något man slipper när man beställer online då den mänskliga faktorn försvinner. I stället klickar man bara på de ingredienserna och antingen minskar eller ökar det man vill ha.

Om man ringer in en beställning så får man en tid om hur lång tid det tar innan man kan hämta sin pizza och när man kommer fram så är det nästan aldrig klart i tid. Det är även ett problem man slipper när man är hemma och kan förbereda för maten eller bara ta det lugnt fram tills att maten kommer till dörren. Detta är väldigt praktiskt om det är dåligt väder, om man inte mår bra eller helt enkelt bara vill ha maten levererad hem till dörren.

Det är väldigt snabbt och smidigt att använda onlinepizza.se och missförstånden minskar eftersom allt sker online. En del pizzerior erbjuder dock inte hemkörning om man köper mindre än 2 pizzor eller för under en viss summa. Detta eftersom hemkörningskostnaden skulle bli alldeles för dyra för företaget.