Bra mat hemma

Ät bra mat hemma

Alla får inte tiden att räcka till och det kan bli en riktig utmaning att få i sig den näring som man behöver. Om man har barn är det givetvis extra viktigt att man ser till att man har bra mat hemma och att de får i sig det de behöver, men även som vuxen är detta en förutsättning för att man ska må bra. Om man inte får i sig det man behöver förlorar man snabbt energi och orkar inte lika mycket i vardagen. Därav väljer många idag att beställa mat online. I och med att man gör detta får du nämligen en färdig meny som är framtagen för att se till att du och dina barn får i sig allt det ni behöver. Detta passar både ensamstående, par och barnfamiljer. Dessutom får du din matkasse levererad hem till din dörr. Bra mat hemma är ett företag som hjälper dig när du inte hinner med i vardagen.

Utbud

Bra mat hemma har sju olika kassar för dig att välja mellan. Dessa är barnkassen, familjekassen, familjekassen-laktosfri, Nästan klart, LCHF-kassen, GI-kassen och flexitarian-kassen. Alla kassar innehåller fem middagar förutom ”nästan klart” påsen som innehåller fyra. Nästan klart innebär att större delen av arbetet redan är utfört av kocken och din uppgift kan istället vara att till exempel hacka en sallad till maten. Det mesta som kommer i denna påse är färdigt att värmas. Flexitarian-påsen är en sund påse med en mix av vegetariska rätter, fisk och kyckling. Även nötfärs och lamm emellanåt. Denna påse innehåller inget lamm eller processat kött. Alla påsarna går att beställa för familjer upp till sex personer.

Leverans

Kassarna levereras på söndagar och för tillfället finns bra mat hemma-kassar tillgängliga i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Uppsala, Sunne, Arvika. Om du istället bor i Skåne, Örebro, Linköping, Norrköping, Nyköping, Borås, Västerås, Vänersborg, Alingsås, Falkenberg, Uddevalla, Varberg eller Halmstad, kommer din påse att levereras på måndagar. Du kan testa direkt på Bra mat hemmas hemsida om de levererar matpåsar till ditt postnummer, de arbetar nämligen ständigt för att utöka områdena de kör ut matpåsar i.

Betalning

I dagsläget kan du välja att betala med ditt Visa/Mastercard kort. Då kommer en krona att dras från ditt konto för att kontrollera att det fungerar, därefter kommer beloppet att dras från ditt konto varje vecka som du prenumererar. Du kan även välja att det dras i slutet av månaden om du vill. Ett annat betalsätt är att välja faktura, det du bör ha i åtanke då är att varje fakturaavgift ligger på 25 kronor som tillkommer.

Uppsägning och ändring

Om du till exempel reser bort en vecka, kan du tillfälligt säga upp leveransen av mat för just den veckan, detta måste dock ske sju dagar i förväg. Om du vill säga upp ditt abonnemang kan du välja att ringa till kundtjänsten, men du kan även gå in direkt på dina sidor och säga upp ditt abonnemang där. Du kan även välja att pausa ditt abonnemang om du misstänker att du kommer återkomma i framtiden.