Mathem

Mathem är Sveriges största matbutik på nätet, som låter kunden välja varor i lugn och ro och sedan levererar inköpen hem till dörren. Perfekt exempelvis för den stressade barnfamiljen, den som inte uppskattar att göra storinköpen på stormarknaden eller helt enkelt de som vill spara tid. I sortimentet hittar man bland annat livsmedel, deli, hem och hushåll, apoteks- och hälsovaror, samt djurmat och tillbehör. Man behöver inte vara orolig att inte hitta det man hittar i sin vanliga stormarknad.

Pålitlig leverans

Varje dag finns speciella tidsintervall då frakten är gratis och hemleverans erbjuds alla dagar i veckan. Tidsgarantin innebär att man ska få hem varorna inom högst 30 minuter efter utsatt tid, annars bjuder Mathem på frakten.

Bonuspoäng

Varje inköp som görs på Mathem ger bonus. En krona motsvarar en poäng. Uppnås 2500 poäng får man en bonuscheck på 25 kronor. På sidan hittar man även inspiration på rätter att laga. Lägger man upp egna recept så tjänar man in bonuspoäng när en annan användare spenderar sina poäng på att köpa receptet.

Fräscha varor

När man handlar hos Mathem är man garanterad fräscha varor som noga handplockats. Skulle man få hem något av dålig kvalitet får man pengarna tillbaka. Hållbarheten på matvarorna är minst lika bra som hos en konventionell matbutik.