Linas matkasse och matbutik

Linas matkasse som är mest kända för, just det, sina färdiga matkassar har även öppnat en matbutik online som ett komplement till din matkasse. Butiken levererar tyvärr inte till lika många orter som de leverar matkassar till men de växer stadigt och kommer förmodligen uppdatera med nya orter allt eftersom.
Matbutikens sortiment utgöra mest av varor som används för komplettera din matkasse med varor som barnmat, frukostvaror men även matvaror för att få ihop några enklare middagar. Du kan handla i samband med att du köper en matkasse. För att du ska kunna handla i deras butik online måste du först bli kund hos Linas matkasse. Det går snabbt och lätt.
Nedan ser du en film som förklarar Linas matkasses butik.

Kombination matkasse och matbutik

Det finns många fördelar med att kunna beställa en färdig matkasse och komplettera det med de produkter du saknar för frukosten eller barnen. Det är enkelt, bekvämt samtidigt som du sparar tid, spar på miljon och du kan också spara mer pengar. Nästan varje vecka ändras sortimentet i butiken så du kan hitta nya matvaror till kundkorgen. Du uppmanas också att maila deras kundtjänst på info@linasmatkasse om du har önskemål om produkter som bör ingå i deras sortiment.

Över tid kommer Linas matkasse förmodligen utveckla sin matbutik online till en mer komplett matbutik för att kunna erbjuda sina kunder en enda plats för sina matvaruinköp.

Gå direkt till Linas Matkasse och matbutik

Läs mer om andra matbutiker online här.