Willys.se

Handla mat online på Willys.se

När du handlar mat online på Willys.se får du samma sortiment som i en vanlig butik. Vilket sortiment och hur stort det är beror på vart i landet du bor. Innan du börjar handla är det bra att kolla så de kan leverera maten hem till dig eller att du har möjlighet att hämta dina färdigpackade matkassar i butik. Du kan köpa mat online i flera städer och de utökar med fler hela tiden. Har de inte möjlighet att leverera mat hem till dig idag så kom tillbaka om någon eller några månader igen för att se om de utökat med just din ort.

Rabatter

Här får du många olika rabatter på din mat som byts ut med jämna mellanrum så kika på deras erbjudanden för att se mer exakt vad som är veckans rabattvaror. Vilka rabatter du får beror på vilken butik det är som är närmast dig och som plockar dina varor. Är du WillysPlus-kund har du ännu fler rabatter att ta del av på Willys.se. Kommer de ut med en rabattkod försöker vi alltid att se till att uppdatera det på denna sida så du kan spara pengar och handla billigare mat.

erbjudanden när du vill köp mat online på willys.se

Fördelar med att handla online

 

När du väljer att köpa mat online på Willys.se får du ett stort sortiment av matvaror med bra kvalité. Är det så att de inte har den vara du beställt kan du i vissa fall få en ersättningsvara. Oavsett om den är billigare eller dyrare betalar du alltid det lägsta priset. Så om din ost som du valt kostar 50kr/kg och de ersätter den med en liknande för 79/kg betalar du ändå bara 50kr/kg. Har du valt ekologiska varor kommer de alltid ersättas med en liknande ekologisk vara. Du kan även tacka nej till att få ersättningsvaror.

 

Leverans hem till dörren eller hämta i butik

Att köpa mat online på Willys.se innebär att du har två val när du är klar med ditt köp. Du ska välja mellan att få maten hemlevererad eller att hämta ut den i en fysisk butik. Skriv in ditt postnummer för att se om du kan få maten hemkörd eller om du måste söka dig till en fysisk butik för att hämta ut maten. För hemleverans tar de 99 kronor och en packavgift på 49 kronor. Om du väljer att hämta ut din mat i butik betalar du endast packavgiften på 49 kronor. För att sedan hämta ut maten behöver du det telefonnummer du registrerat dig med. För hemleverans levererar  de till dig dagen efter mellan klockan 13-21. Du kan under dagen sedan välja när de ska leverera inom ett tvåtimmars intervall.

 

Läs mer om andra matbutiker online här.