Mat.se

Att handla mat online på Mat.se

Mat.se är precis som en vanlig butik men perfekt för dig som vill handla online och spara pengar och tid. De har också recept som inspiration till din matlagning. Du kan också handla en färdig matkasse med olika recept att följa. Du har en bra matbutik online, färdig matkasse och receptinspiration.
I matbutiken kan du välja och beställa mat från ett brett sortiment med mer än 1000 olika ekologiska matvaror. Allt är fördelat i enkla och logiska kategorier som gör att du lätt kan handla mat online från datorn, mobilen eller surfplattan.

Att bli kund är väldigt enkelt och de har inga abonnemang eller andra tjänster där du binder upp dig på något sätt. Det som behövs är en e-post, lösenord och ett postnummer så att rätt sortiment visas för dig. Det är också för att säkerställa att Mat.se levererar hem mat där du bor. Detta brukar inte vara ett problem i de större städerna men bäst att kolla det innan. Det gör du lätt från Mat.se:s hemsida.

De accepterar bara betalning online där du betalar med de vanligaste bank- och kontokorten som Mastercard, American Express och Visa med mera accepteras. Alla alternativ debiteras vid leveransen av maten. De tar inte emot kontant betalning. Om du vill betala med faktura arbetar Mat.se med Collector.


Handla på mat.se

Fördelar att handla hos Mat.se

De skriver själva att det aldrig varit så enkelt att handla mat online som det är nu. Det är lätt att förstå varför. Mat.se har konkurrenskraftiga priser, levererar hem maten på en tid du själv bestämmer med ett intervall på en timme. Om du beställer innan 12:59 kan Mat.se leverera maten samma dag men inom ett annat tidsintervall, se deras hemsida för mer exakt information.

All mat du beställer levereras dotterbolaget Cold Cargo som specialiserat sig på transporter av av mat och livsmedel. Exempelvis matkassar och mat från olika företag. Därför kan du vara säker på att din mat hålls kyld under hela transporten. Skulle det vara något problem med till exempel hållbarheten på din mat du köpt löser Mat.se det snabbt och smidigt med deras färskvarugaranti. Det innebär att om det skulle vara något fel får du pengarna tillbaka för de aktuella varorna.

mat.se hemleverans och perfekt för när du ska köpa mat online.

I matbutiken online kan kan du som privatperson eller företagare handla mat där du kan få din mat levererad samma dag om beställningen är gjord innan 12:59 på helgfria vardagar. Vanligast är att beställa leverans till dagen efter eller senare och då sker leverans mellan 07-22 där du själv kan välja inom en timmes intervall när din matleverans ska ske. Om du kommer hem från jobbet 17:00 kan du smidigt beställa leverans till kl 18:00.

Beställer du mat för över 750kr är din leverans gratis. Under 750 kronor betalas en avgift på 99 kronor. Vill du att maten ska komma samma dag kostar det 99 kronor. Då måste du handla för över 500 kr.  Om du beställer receptfria läkemedel eller alkohol kan chauffören be om legitimation för att säkerställa din ålder. Precis som en kassörska i en vanlig butik.

Rabattkod

Mat.se har just nu en rabattkod som ger alla nya kunder 200 kronor i rabatt på ditt första köp och ett ordervärde över 750 kronor. Det enda du behöver göra är att ange rabattkoden ”NY200” när du ska betala.Det går inte att kombinera med andra erbjudanden. 

Vill du spara ännu mer pengar så kika under kampanjer på Mat.se. Matbutiken har också, precis som andra butiker, kampanjer på varor och olika rabattkoder där det finns många varor med sänkt pris.

Sortiment

Det finns inga exakta siffror på hur stort sortiment Mat.se har men kikar man runt i matbutiken online finns det ingen tvekan om att de slår många butiker runtom i Sverige. De har väldigt mycket ekologiska matvaror och med stora lagerlokaler runtom i Sverige är det inte helt otroligt att de skulle kunna vara en av den största matbutiker online i Sverige.

Hemsidan är lättnavigerad med en smidig sökfunktion vilket gör att du lätt hittar det du söker efter i matväg. Glöm inte bort att Mat.se matkasse för veckor då du kanske inte har tid eller inspiration till att komma på en egen matmeny för veckan. Du klickar sedan enkelt hem maten hem till dörren. Enklare kan det inte bli.

Gå direkt till Mat.se  

Läs mer om andra matbutiker online här.