ICA Online

Handla mat på ICA Online

Matbutiken ICA och deras många handlare har de senaste året gjort en storsatsning på mat online. Idag kan du hitta ett hundratal butiker där du har möjlighet att vart du än är beställa hem mat.

Det första du behöver göra som ny kund är att välja vilken stad eller butik du skulle vilja handla från. Lättast är att söka fram din närmaste butik genom att skriva in adress eller postnummer där du bor. Du kan också bläddra fram till den staden du vill handla ifrån.

Företaget består av många olika handlare och sortimentet kan därför variera på samma sätt som de fysiska butikerna har olika sortiment. Det kan också skilja i leveranstider och hämtning i butik mot att få hemleverans beroende på vilken butik du väljer.

Gemensamt för de butiker som erbjuder hemleverans är att all din mat hålls kyld från butiken till din dörr. Du får också poäng oavsett om du handlar i en fysisk butik eller handlar online.

Rabatter

Handlarna vill få dig att handla online och erbjuder ofta rabattkoder, specialerbjudanden och gratis hemkörning. Detta varierar mellan de olika butikerna och det är lättast att du klickar dig fram till just din butik för att se vad de erbjuder.

Vilka rabatter din lokala butik erbjuder är lättast att se via deras hemsida. En fördel ICA:s onlinebutiker har är att du hittar dem spridda över hela landet och att de erbjuder hemleverans från Ystad i söder till Luleå i norr.

Fördelar med att handla online

Alla känner till ICA och som ett känt varumärke kan du vara säker på att maten som erbjuds är av god kvalité när du handlar online. De har även kampanjer som gäller för hela landet hos många butiker.

Vanligtvis hålls avgiften för plock och utkörning nere där de ibland till och med är gratis. Du som handlar med ICA-kort eller har ett konto hos matbutiken kommer dessutom att få erbjudanden som är specialanpassade efter dig och din smak och tycke.

köp mat på Ica.se och få det hemlevererat när du vill
 Välj tid för hemleverans

Samla mat, lån och försäkringar

De har en egen bank där du har möjlighet att bli medlem, teckna försäkringar och skaffa ett kreditkort. Det är väldigt enkelt att ansöka där du förutom ett bra pris på försäkringar och låg ränta på lån även samlar poäng du kan handla för. Du kan ansöka och läsa mer om deras bank och försäkringar här.

Läs mer om andra matbutiker online här.