Mathem.se

Handla mat på Mathem.se

Mathem är en av de första och största matbutikerna online med ett brett sortiment av matvaror där du kan handla mat på nätet.

Smidigast när du surfar in på deras sida är att klicka i ditt postnummer för att se om de levererar hem till dig. Gör de det har du två alternativ. Du kan välja mellan att bli ny kund direkt eller genom att börja lägga varor i varukorgen.

Du kan sedan beställa hem maten direkt till dörren och du får också poäng för varje krona du köper för.

Hos Mathem kan du också skapa ett abonnemang så du får hem samma varor när du själv vill. Det kan vara en matleverans varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Du väljer en dag och tid som du själv bestämmer.

Köp mat online på mathem.se och gör även färdiga inköpslistor.
Gör dina egna inköpslistor direkt på mathem.se

Leverans

De levererar sju dagar i veckan och du får själv välja din leveranstid inom ett intervall på två timmar mellan 07-22. Du får även ett sms med en exakt leveranstid på leveransdagen.

De har gratis leverans vilket alltid är skönt och du kan spara pengar.

Rabatter

Är du en ny kund och handlar över 800 kronor och använder koden MATHEM18 får du 150 kr i rabatt vid ditt första köp. Det är värt att hålla utkik på deras hemsida eller här på handlamatonline.nu för att hitta nya rabattkoder.

De vill alltid få nya kunder och få dig som återkommande kund och därför kommer de regelbundet med nya rabatter, kampanjer på matvaror och erbjudanden som kan passa dig.

Du får bonus på allt du handlar på Mathem.se

När du handlar på Mathem får du bonuspoäng på varje krona du köper för. Det är inget du behöver aktivera på något vis utan något du får per automatik när du skapar ett konto hos dem.

Du får sedan rabattcheckar efter att du samlat ihop tillräckligt många poäng som du sedan kan använda i matbutiken.

Färdiga matkassar

Mathem.se erbjuder också färdiga matkassar för veckor när inspirationen tryter eller när du bara vill få in lite mer variation i matlagningen. Det finns ekologisk matkasse, för familjen, vegetarisk med mera. Välj själv vilken matkasse som passar dig och komplettera med matvaror från matbutiken.

 

Läs mer om andra matbutiker online här.