Linas matkasse

Efter en lång dag på arbetet är det sista man vill göra att åka till matbutiken, fundera på vad man ska ha till middag, stå i kö och sedan köra hem och laga maten. Långa köer och dålig fantasi gör lätt att man blir fast i snabbmat och i de gamla tråkiga banorna när det gäller middagar. Linas Matkasse hjälper till med detta, då man får recepten och ingredienserna som man behöver direkt hem till dörren.

Den stora variationen gör att man får prova nya goda recept, samtidigt som svenska klassiker också finns med. Det går att välja mellan olika alternativ på matkasse beroende på vad man vill ha. Detta oavsett om man är två personer, en stor familj, vegetarian eller liknande. Det stora utbudet gör att det finns en matkasse för alla.

Recept medföljer för alla fem middagarna i veckan. De är alltifrån enkla till lite svårare, men alla har samma goda resultat. Kostnaden för mat kommer även att sjunka då det blir mindre impulsköp i butiken, vare sig det gäller middagen eller annat som lätt åker ner i korgen. Man sparar även pengar då man köper mindre färdig snabbmat efter arbetet.

Idag finns det tio olika matkassar att välja emellan, så det är enkelt att hitta en som passar en själv och ens livsstil. Man sitter enkelt hemma framför datorn, går igenom vad de olika matkassarna har att erbjuda och väljer därefter den som man tycker bäst om. Efter att man har beställt, kommer matkassen hem till dörren med allt man behöver och sedan är det bara att börja laga god, sund och näringsrik mat.

Vardagsprodukter såsom mjölk, kaffe, flingor och andra produkter kan nu också få levererat direkt hem till dörren med matkassen, vilket gör det till ett riktigt bra alternativ till den stressande storhandlingen som sker varje månad. Alla kött- och fågelprodukter som levereras och används är dessutom ifrån Sverige, vilket hjälper svenskt lantbruk samtidigt som man vet var maten som man äter kommer ifrån och att köttet är producerat enligt svenska regler.

Då Linas Matkasse levererar sina matkassar till över 6000 postorter över hela landet, är det en stor sannolikhet att de levererar även där du bor. Över 50 miljoner portioner är redan levererade och de nöjda kunderna är många. Det finns ingen bindningstid, så om man av någon anledning inte vill ha matkassen eller vill byta går detta bra. Livsstilen skapar en enkel matglädje.