Linas Matkasse

MatkasseInfo om kassenFör antal personer/middagarPris Till butiken
Linas Välj själv-kasseHär kan du själv välja familjens favoriter. 4/4Prova på-pris från
499:-

Ord pris
859:-
Linas 15-minuterskasseFå nyttig mat med spännande smaker på 15 min. 4/4Prova på-pris från
499:-

Ord pris
849:-
Linas OriginalkasseHär har du en familjefavorit som gör det roligare att laga vardagsmaten.4/5Prova på-pris från
499:-

Ord pris
829:-
Linas BarnkasseHär är mat för barnen. Maten är lätt att laga och lätt för barnen att gilla. 4/3-5Prova på-pris från
299:-

Ord pris
609:-
Linas InspirationskasseNjut av husmanskost med nytänk och i en inspirerande blandning. 2-4/3-4Prova på-pris från
299:-

Ord pris
549:-
Linas Lättlagade kasseMat med mycket smak lagat på ett enkelt sätt. 2-6/3-4Prova på-pris från
299:-

Ord pris
529:-
Linas Vegetariska kasseDenna vegetariska kasse innehåller ägg, ost och mjölkprodukter. Njut av goda vegetariska middagar. 4/3Prova på-pris från
299:-

Ord pris
599:-
Linas FlexitariankasseI denna kasse får du mer grönt och mindre kött. 4/4Prova på-pris från
499:-

Ord pris
799:-
Linas Barnkasse LaktosfriHär är mat som är lätt att laga med barnens smak i centrum i laktosfri form. 4/5Prova på-pris från
599:-

Ord pris
869:-
Linas Barnkasse utan glutenHär är mat som är lätt att laga med barnens smak i centrum i gluten form. 4/5Prova på-pris från
599:-

Ord pris
889:-
Linas Ekologiska kasseHär har du en ekologisk matkasse med minst 70% ekologiska varor. En riktig familjefavorit. 4/5Prova på-pris från
599:-

Ord pris
1099:-

Det är svårt för många idag att hinna med att göra en bra middag. Därför grundade syskonen Lina Gebäck och Niklas Aronsson Linas Matkasse 2008. Ambitionen är att få fler människor att äta bättre genom att få färdigkomponerade middagar samt hemkörning på varorna. Linas Matkasse är ledande inom företag som arbetar med smidiga middagslösningar och har idag över 220 anställda. Linas Matkasse finns även i Norge, Finland och Danmark.

Filosofin bakom konceptet är att människor ska få en möjlighet att äta bättre och hålla det också. Näringsrik mat samtidigt som det är miljösmart. Flexibilitet och god mat är också en viktig byggkloss i konceptet.

Utbud

Utbudet är upplagt efter hur många personer ni är i familjen och här kan ni köpa Linas barnfamilj. Denna kasse finns i 3 eller 5 middagar och beräknas räcka till 4 personer.
Matkassen innehåller milda smaker och kännbara rätter som passar både stora som små. Väljer du 5 middagar har du även möjligheten att byta ut enskilda rätter så att hela din familj blir glada, om det skulle vara någon rätt som inte uppskattas lika mycket i familjen. Du kan även välja kassen gluten samt laktosfri.

Sedan finns det Linas veg och flexkasse. Att den även heter flex är för att du kan blanda mellan fisk, fågel och vegorätter. Här hittar du middagar som är inspirerade av all världens mat. Här får du moderna vegorätter med en härlig twist samtidigt som du kan byta ut enskilda middagar till flexalternativ. Kassen är till 4 personer med 4 middagar.

Linas Originalkasse innehåller middagar med bekanta smaker och råvaror. Den är till 4 personer med 5 middagar. Denna matkasse är perfekt för er som vill ha klassiska rätter samtidigt som ny middagsinspiration är välkommen. Du kan även välja ekologiskt alternativ.

Är du nyfiken på att testa nya smaker och rätter är Linas inspirationskasse det perfekta alternativet för dig. Här får du lite extra utmaning i köket med härliga råvaror och recept med influenser från hela världen. Här kan du välja mellan 2 eller 4 personer och 3 eller 4 middagar.

För dig med stressig vardag finns Linas 15 minuterskasse som ger dig en sund middag men snabbt. Här får du exempelvis färdiga såser som gör matlagningen snabbare. Finns till 4 personer och 4 middagar.

Den sista kassen passar utmärkt för dig som vill lära dig att laga mat från grunden eller kanske laga mat tillsammans med barnen. Linas lättlagade kasse innehåller bekanta smaker och enkla recept. Den här kassen kan du köpa till 2, 4 eller 6 personer och 3 eller 4 middagar.

Du kan också köpa frukost.

Leverans

Beroende på ditt val av kasse och alternativ får du hem matkassen varje vecka eller varannan normalt på söndagar. Köper du frukostalternativet innan klockan 14 kommer den hem på morgonen dagen därpå.

Betalning

Alla nya kunder får en prova-på rabatt på första matkassen.
Du betalar smidigt med e-faktura eller via mejlfaktura. Du kan också registrera ditt betalkort så dras månadsbeloppet automatiskt från din bank.

Uppsägning och ändring

Du kan när som helst säga upp din matkasse eller ändra dina val enkelt på mina sidor. Om en kund bryter mot köp och medlemsvillkoren säger Linas matkasse upp tjänsten för kunden.

Linas matkasse

Efter en lång dag på arbetet är det sista man vill göra att åka till matbutiken, fundera på vad man ska ha till middag, stå i kö och sedan köra hem och laga maten. Långa köer och dålig fantasi gör lätt att man blir fast i snabbmat och i de gamla tråkiga banorna när det gäller middagar. Linas Matkasse hjälper till med detta, då man får recepten och ingredienserna som man behöver direkt hem till dörren.

Den stora variationen gör att man får prova nya goda recept, samtidigt som svenska klassiker också finns med. Det går att välja mellan olika alternativ på matkasse beroende på vad man vill ha. Detta oavsett om man är två personer, en stor familj, vegetarian eller liknande. Det stora utbudet gör att det finns en matkasse för alla.

Recept medföljer för alla fem middagarna i veckan. De är alltifrån enkla till lite svårare, men alla har samma goda resultat. Kostnaden för mat kommer även att sjunka då det blir mindre impulsköp i butiken, vare sig det gäller middagen eller annat som lätt åker ner i korgen. Man sparar även pengar då man köper mindre färdig snabbmat efter arbetet.

Idag finns det tio olika matkassar att välja emellan, så det är enkelt att hitta en som passar en själv och ens livsstil. Man sitter enkelt hemma framför datorn, går igenom vad de olika matkassarna har att erbjuda och väljer därefter den som man tycker bäst om. Efter att man har beställt, kommer matkassen hem till dörren med allt man behöver och sedan är det bara att börja laga god, sund och näringsrik mat.

Vardagsprodukter såsom mjölk, kaffe, flingor och andra produkter kan nu också få levererat direkt hem till dörren med matkassen, vilket gör det till ett riktigt bra alternativ till den stressande storhandlingen som sker varje månad. Alla kött- och fågelprodukter som levereras och används är dessutom ifrån Sverige, vilket hjälper svenskt lantbruk samtidigt som man vet var maten som man äter kommer ifrån och att köttet är producerat enligt svenska regler.

Då Linas Matkasse levererar sina matkassar till över 6000 postorter över hela landet, är det en stor sannolikhet att de levererar även där du bor. Över 50 miljoner portioner är redan levererade och de nöjda kunderna är många. Det finns ingen bindningstid, så om man av någon anledning inte vill ha matkassen eller vill byta går detta bra. Livsstilen skapar en enkel matglädje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*