Veckansmiddag.se

Att handla mat online är ett nytt sätt att spara mer tid under veckan. Hos veckansmiddag.se kan man lätt få hem en matkasse i veckan och slippa ta sig iväg till matbutiken bland trängsel och stress. Här används råvaror av hög kvalitet och ambitionen är att de ska vara ekologiska och säsongsbaserade. Kunder kan välja vilken matkasse som passar deras behov och önskemål. Det är bara att klicka på ett av de många alternativen som finns att välja mellan.

Utbud

Hos veckansmiddag.se finns ett brett utbud av matkassar att beställa. Varje vecka läggs recept upp på hemsidan som matchar innehållet i veckans kasse, men det går också bra att få recepten med i kassen om man bara anger det vid beställning.

Den traditionella matkassen ger ett vardagsanpassat innehåll som passar till mer traditionella maträtter. Det finns också många olika alternativ för dem som följer en diet eller som bara vill tänka lite extra på hälsan. Till exempel kan man då välja GI-kassen eller LCHF-kassen som underlättar för att man ska kunna få produkter som tillåter att man slipper välja bort ingredienser som inte passar till dieten. För familjer som är vegetarianer eller som bara vill äta lite mer vegetariskt, finns även den vegetariska matkassen eller flexitariankassen. Dessa kassar är extra bra för både hälsan och miljön. För barnfamiljer finns barnkassen som innehåller produkter som barnen kommer att tycka är jättegoda. På så sätt kan man slippa att ta den dagliga diskussionen om att äta upp maten. Tycker man inte om att spendera så mycket tid i köket är komfortkassen ett utmärkt alternativ, då ingredienserna passar till mer lättlagad och snabb mat.

Vill man kanske inte beställa hela veckans mat online, finns även tredagarskassen som räcker till måltider för tre dagar, och som lämnar utrymme för att till exempel gå ut och äta, eller spontanhandla lite under veckan. Till sist finns även ekokassen som är det mest miljövänliga alternativet och som innehåller minst 70% ekologiska varor, men ambitionen är att så stor andel som möjligt ska vara ekologisk.

Alla kassar går att anpassa efter allergier. Det är bara att kryssa i rätt alternativ vid beställning.

Leverans

Leveranser sker på söndagar eller måndagar beroende på vilken del i landet man bor i. Denna information kan lätt finnas på veckansmiddag.se under fliken Leveransorter. Leverantören garanterar så hög kvalitet som möjligt genom att det är de egna anställda som kontrollerar innehållet och som levererar till adressen. Bor man inte i de angivna leveransområdena kan man ändå vända sig till leverantören och ange intresse för att bli kund. Som kund kan man välja mellan veckovis leverans, varannan vecka eller att beställa hem när man vill utan bindningstid.

Betalning

Betalning kan ske med kort via Nets och inga uppgifter sparas till veckansmiddag. Därför är betalning med kort ett mycket säkert alternativ. Beloppet dras en dag efter att matkassen levererats till den angivna orten. Det går även bra att få faktura via email eller post.

Uppsägning/ändring

Beställningar måste alltid vara veckansmiddag tillhanda senast söndagen en vecka innan leverans. Önskar man göra ett upphåll i beställningarna, till exempel på grund av att man rest bort, måste även detta göras senast en vecka innan på söndagen. För att säga upp abonnemanget krävs en skriftlig uppsägning via email till kontakt@veckansmiddag.se och att man mottagit en bekräftelse på uppsägningen. Betalar man med kort kan man säga upp abonnemanget när som helst under månaden, senast en vecka innan leverans. Fakturerade leveranser kommer att genomföras vid email-faktura.