Linas Matkasse

MatkasseInfo om kassenFör antal personer/middagarPris Till butiken
Linas Välj själv-kasseHär kan du själv välja familjens favoriter. 4/4Prova på-pris från
499:-

Ord pris
859:-
Linas 15-minuterskasseFå nyttig mat med spännande smaker på 15 min. 4/4Prova på-pris från
499:-

Ord pris
849:-
Linas OriginalkasseHär har du en familjefavorit som gör det roligare att laga vardagsmaten.4/5Prova på-pris från
499:-

Ord pris
829:-
Linas BarnkasseHär är mat för barnen. Maten är lätt att laga och lätt för barnen att gilla. 4/3-5Prova på-pris från
299:-

Ord pris
609:-
Linas InspirationskasseNjut av husmanskost med nytänk och i en inspirerande blandning. 2-4/3-4Prova på-pris från
299:-

Ord pris
549:-
Linas Lättlagade kasseMat med mycket smak lagat på ett enkelt sätt. 2-6/3-4Prova på-pris från
299:-

Ord pris
529:-
Linas Vegetariska kasseDenna vegetariska kasse innehåller ägg, ost och mjölkprodukter. Njut av goda vegetariska middagar. 4/3Prova på-pris från
299:-

Ord pris
599:-
Linas FlexitariankasseI denna kasse får du mer grönt och mindre kött. 4/4Prova på-pris från
499:-

Ord pris
799:-
Linas Barnkasse LaktosfriHär är mat som är lätt att laga med barnens smak i centrum i laktosfri form. 4/5Prova på-pris från
599:-

Ord pris
869:-
Linas Barnkasse utan glutenHär är mat som är lätt att laga med barnens smak i centrum i gluten form. 4/5Prova på-pris från
599:-

Ord pris
889:-
Linas Ekologiska kasseHär har du en ekologisk matkasse med minst 70% ekologiska varor. En riktig familjefavorit. 4/5Prova på-pris från
599:-

Ord pris
1099:-

Det är svårt för många idag att hinna med att göra en bra middag. Därför grundade syskonen Lina Gebäck och Niklas Aronsson Linas Matkasse 2008. Ambitionen är att få fler människor att äta bättre genom att få färdigkomponerade middagar samt hemkörning på varorna. Linas Matkasse är ledande inom företag som arbetar med smidiga middagslösningar och har idag över 220 anställda. Linas Matkasse finns även i Norge, Finland och Danmark.

Filosofin bakom konceptet är att människor ska få en möjlighet att äta bättre och hålla det också. Näringsrik mat samtidigt som det är miljösmart. Flexibilitet och god mat är också en viktig byggkloss i konceptet.

Utbud

Utbudet är upplagt efter hur många personer ni är i familjen och här kan ni köpa Linas barnfamilj. Denna kasse finns i 3 eller 5 middagar och beräknas räcka till 4 personer.
Matkassen innehåller milda smaker och kännbara rätter som passar både stora som små. Väljer du 5 middagar har du även möjligheten att byta ut enskilda rätter så att hela din familj blir glada, om det skulle vara någon rätt som inte uppskattas lika mycket i familjen. Du kan även välja kassen gluten samt laktosfri.

Sedan finns det Linas veg och flexkasse. Att den även heter flex är för att du kan blanda mellan fisk, fågel och vegorätter. Här hittar du middagar som är inspirerade av all världens mat. Här får du moderna vegorätter med en härlig twist samtidigt som du kan byta ut enskilda middagar till flexalternativ. Kassen är till 4 personer med 4 middagar.

Linas Originalkasse innehåller middagar med bekanta smaker och råvaror. Den är till 4 personer med 5 middagar. Denna matkasse är perfekt för er som vill ha klassiska rätter samtidigt som ny middagsinspiration är välkommen. Du kan även välja ekologiskt alternativ.

Är du nyfiken på att testa nya smaker och rätter är Linas inspirationskasse det perfekta alternativet för dig. Här får du lite extra utmaning i köket med härliga råvaror och recept med influenser från hela världen. Här kan du välja mellan 2 eller 4 personer och 3 eller 4 middagar.

För dig med stressig vardag finns Linas 15 minuterskasse som ger dig en sund middag men snabbt. Här får du exempelvis färdiga såser som gör matlagningen snabbare. Finns till 4 personer och 4 middagar.

Den sista kassen passar utmärkt för dig som vill lära dig att laga mat från grunden eller kanske laga mat tillsammans med barnen. Linas lättlagade kasse innehåller bekanta smaker och enkla recept. Den här kassen kan du köpa till 2, 4 eller 6 personer och 3 eller 4 middagar.

Du kan också köpa frukost.

Leverans

Beroende på ditt val av kasse och alternativ får du hem matkassen varje vecka eller varannan normalt på söndagar. Köper du frukostalternativet innan klockan 14 kommer den hem på morgonen dagen därpå.

Betalning

Alla nya kunder får en prova-på rabatt på första matkassen.
Du betalar smidigt med e-faktura eller via mejlfaktura. Du kan också registrera ditt betalkort så dras månadsbeloppet automatiskt från din bank.

Uppsägning och ändring

Du kan när som helst säga upp din matkasse eller ändra dina val enkelt på mina sidor. Om en kund bryter mot köp och medlemsvillkoren säger Linas matkasse upp tjänsten för kunden.