Icas matkasse

Ica tillhör en av landets största butiker inom livsmedel och dagligvaruhandeln. Det finns idag ett stort antal Ica-butiker runt om i landet och dessa finns i varierad storlek, från mindre kvartersbutiker till stormarknader med väldigt generösa öppettider. Trots generösa öppettider och ett brett sortiment, kan det ibland bli svårt att få tiden att räcka till, för att svänga förbi mataffären och handla varor till veckans middagar. Nu finns det en enkel lösning på detta. Handla färdiga kassar online med hemleverans.

Ett generöst utbud

Att handla mat är en konst i sig, och inte alltför sällan fastnar vi i invanda mönster och handlar mat som vi känner till, veta hur vi ska tillaga och har några favoritrecept med. Nu har du chansen att prova något nytt, nämligen en Ica matkasse som du kanske annars inte skulle ha valt. Denna matleverantör erbjuder ett brett urval av flera olika matkassar där det är lätt att hitta något som passar ens personliga preferenser.

  • ”Enkla kassen” ger dig vardagsmat i modern tappning med recept som endast tar 20 – 40 minuter att laga. Denna kasse passar alla som gillar husmanskost och håller sig till traditionella smaker.
  • Ica matkasse som kallas ”Familj” är avsedd för 4 -6 personer och vänder sig till mat för familjelivet. Här är det fokus på traditionella smaker och lite färre ingredienser. Du kan beställa denna Ica matkasse för 4 eller 6 personer och den finns givetvis som laktosfri.
  • Gillar du vegetariskt? Då är ”Vego” något för dig. Här bjuds du på spännande vegetariska rätter som tar ca 30-40 minuter att tillaga. Denna matkassen är även snäll mot miljön då den är klimatsmart och även bidrar till en låg CO2-halt. Kassen är avsedd för 4 personer och räcker till middag för 3 dagar.
  • Bistro låter både lyxigt och gott och det är precis vad det är. Denna kasse ger 3 middagar till 2 personer och recepten är enkla och tar omkring 20-30 minuter att göra med ett resultat som sätter guldkant på vardagen. De traditionella smakerna finns inte i denna Ica matkasse utan här får du prova på lite lyxigare smaker som ger en känsla av restaurangmat.
  • Inspiration behöver vi alla emellanåt och i kassen med samma namn får du möta många nya smaker och ingredienser som inte alltid räknas som vardagliga, men som kan bli. Kassen innehåller ekologiska varor och oprocessade råvaror. Detta val passar för 4 personer och finns även som laktosfri, och räcker till 3 middagar.

Leverans

Det är enkelt att beställa hem en matkasse och att göra detta som en prenumeration. Knappa in ditt postnummer och se leveransmöjligheterna. Här väljer du även leveranstid samt hur du vill betala och givetvis vilken matkasse du önskar att beställa.

Enkelt att betala

När du har lagt din beställning betalar du denna online med ditt bankkort. Här finns det flera bankkort att välja på, och allt hanteras av Ica Banken. Det går även att lägga till en bonuskod om du har detta. Du får alltid en bekräftelse på att betalningen är genomförd.

Uppsägning och ändring

Vill du säga upp ditt abonnemang av Ica matkasse så gör du detta på ”Mitt Ica”. Det tar 7 dagar för abonnemanget att sägas upp från den dagen du anmäler uppsägningen. Om du vill prova en annan slags matkasse än den du har abonnemang på så ändrar du även detta på ”Mitt Ica”. Det tar 7 dagar innan ändringen är verkställd.