ICAs matkasse

Du har haft en stressig dag på jobbet. Efter ett försenat möte hastade du till förskolan med andan i halsen. Väl framme fick du ta striden med din 3-åring om att det är dags att åka hem. Svettig och med de andra föräldrarnas blickar brännande i nacken får du med dig ditt barn ut genom dörren, dock utan vare sig skor eller jacka på. När du lyckats stuva in hela sällskapet av barn, ryggräck, vagn och hund i bilen kan du äntligen pusta ut. I huvudet börjar du planera middagen. Du funderar på vad som är det minst dåliga alternativet; stanna och handla på vägen hem med skrikande magar eller lasta av allting hemma och sen åka och handla och äta en väldigt sen middag? Lugn, låt någon annan ta hand om middagsplanerna istället.

Med ICAs matkasse blir vardagen så mycket enklare. Matkassen innehåller goda och balanserade rätter som är framtagna och näringsberäknade av egna kockar. Dessutom är recepten enkla att tillaga och du kan välja en matkasse som passar just dina behov. Varför inte prova ”Familjekassen” som innehåller barnfamiljernas favoriter och med en tillagningstid på 20-40 minuter? För dig som vill laga gott och sunt från grunden är ”Inspirationskassen” ett bra alternativ, med några ekologiska varor och rikt med grönt.

Fördelarna är många. Med ICAs matkasse får du varierade veckomenyer och fina råvaror. Kraven på råvarorna är höga och följer säsongerna. Dessutom håller du enkelt koll på matkostnaderna och minskar svinnet. Veckomenyerna är komponerade med tanken att alla råvaror ska gå åt. Det är både bra för plånboken och för miljön. Du beställer enkelt på ICA.se genom att ange ditt postnummer och i vilken butik du vill hämta ut din kasse, alternativt att få den hemlevererad. Välj det abonnemang som passar dig samt hur många dagar i veckan du vill använda matkassen. Glöm idétorka och tomma kylskåp. Med ICAs matkasse står middagen på bordet inom 40 minuter från att du klivit innanför dörren.