Hemkörning av mat/takeaway

Att beställa hem mat online

Att beställa hemkörning av mat har den senaste tiden exploderat. Online kan du idag beställa allt från fin mat från din favoritrestaurang, pizza och sushi. Så fort maten är lagad levereras de hem till dig inom 15-20 minuter. Vanligtvis har hämtmat associerats med pizza. Det är inte längre sant och idag kan du beställa hem mat från otroligt många aktörer.

Nedan listar vi de största leverantörerna som levererar hem mat till dig och där du beställer din mat online.


Foodoras mat

Foodora

Beställ hem mat online från de bästa restaurangerna runtom i Sverige. Fokuseras mest på Stockholm, Göteborg och Malmö men finns även i Solna/Sundbyberg och Uppsala.


Till Foodora


onlinepizza.se

Onlinepizza.se

Är vad det heter. Här kan du beställa pizza online men även köpa sushi och få hem till dörren från anslutna pizzerior och restauranger runtom i Sverige. En riktigt bra takeaway.


Till Onlinepizza.se


Hungrig.se takeaway

Hungrig.se

Beställ mat direkt hem till dörren från många olika restauranger i flera olika städer. Begränsat utbud.


Till Hungrig.se


Deliveryhero pizza

Delivery Hero

Beställ mat från 1000 restauranger runtom i Sverige. Med hjälp av ditt riktnummer får du se vilka restauranger som är tillgängliga i ditt område.


Till Delivery Hero


Wolt hemkörning mat

Wolt

Körigt? Wolt kör ut din mat på 30 minuter! Välj vart och vad du vill ha. Välj utkörning eller avhämtning. Lägg in din beställning. Enklare än så blir det inte! Hemkörning av mat endast i Stockholm än så länge.


Till Wolt