Godsmak.se

Nu finns det en möjlighet att få god mat hemkörd om man bor i Stockholm med omnejd. Företaget godsmak.se erbjuder nu att leverera hem den mat man önskar från ett utbud på deras sida, och utbudet är stort.

Det är väldigt enkelt att se vad som finns tillgängligt genom att gå in på hemsidan. Det finns bra beskrivningar av vilken mat som finns, vad den innehåller och de flesta måltider har även läckra bilder för att locka kunden. Efter beställning väntar man på att få maten hemkörd till dörren.

Företaget levererar även på kvällar och helger om man beställer mat för över 300 kronor. En transportkostnad för leverans vid dessa tidpunkter finns också men det kan det vara värt om man får läcker mat direkt hem till dörren. Givetvis kan man beställa när som helst under dagen, så det går utmärkt att beställa lunch till kontoret om man känner att man måste jobba eller vädret är dåligt.

Hemsidan är lätt att navigera och man kan på ett lätt och överskådligt sätt se vilka restauranger som finns tillgängliga i ens område. Det är bara att välja sin favorit eller testa något nytt. Användarvänligheten på hemsidan gör den till ett bra ställe om man vill ha god mat direkt hem till dörren och fler och fler restauranger väljer att knyta sig till godsmak.se för att få fler kunder och för att kunna erbjuda sin mat till flera personer.

Är man företagskund finns det lösningar för denna kundkategori också.