Fikabox

Fikabox.se är en av alla nya tjänster där du enkelt och bekvämt beställer livsmedel hem till bra pris. Den här tjänsten går ut på att du prenumererar på en låda som varje vecka kommer hem till dig, med varierande fikainnehåll. Tjänsten är fraktfri, utan bindningstid och du kan själv bestämma om du vill ha lådan skickad hem eller till jobbet.

Fikabox har flera hundra olika blandningar i sitt sortiment, från väldigt hälsosamma med torkad frukt, nötter och fröer till blandningar med mer choklad eller exempelvis karamell. Med så många olika blandningar är det inte svårt att hitta något som passar i smak. Till varje blandning finns också näringsinformation. Blandningarna är indelade i olika kategorier, exempelvis chokladälskare, frukost, nötter eller superfrön. Är man nötallergiker hittar man även blandningar utan nötinslag.

Hur fungerar det?

Man kan bestämma om man vill ha boxen skickad varje eller varannan vecka. Innehållet bestämmer man inte helt själv, men genom att vara inloggad och betygsätta olika blandningar anpassas innehållet. Uppger man att man älskar en viss blandning kommer den att skickas oftare. En blandning man uppger att man helst vill slippa skickas sedan inte hem i fikaboxen. Skulle man inte längre vilja ha fikaboxen är det väldigt enkelt att säga upp prenumerationen.