Delikatessboxen

Delikatessboxen smakprov

Lyxiga charkuterier direkt till dörren

Visst vore det väl en lyx att en gång i månaden få ett härligt paket fullt med läckerheter levererat till dörren? Delikatessboxen är fylld med underbart goda ostar, olika charkuterier och tillbehör som passar till. Och inte nog med det – du får även inspiration och små spännande anekdoter om varorna.

Det här är ett utmärkt sätt att upptäcka nya smaker och varor som kanske inte alltid finns hemma i köket. Att fastna i gamla invanda mönster är ett vanligt fenomen. Tänk då att få en låda fullproppad med delikatesser som bara är att packa upp, för att sedan njuta av vid rätt tillfälle och tillsammans med det perfekta sällskapet.

Den välkomponerade delikatessboxen levereras till prenumeranter i slutet av varje månad. Det är ingen bindningstid och du kan när som helst, utan krångel, avsluta din prenumeration på hemsidan. Självklart går det även utmärkt att beställa enstaka boxar.

Unna dig en låda full med lyxiga ostar och charkuterier eller varför inte ge bort en prenumeration till en kär vän? Lätt fixat och garanterat en glädje för mottagaren.

Visst vore det en lyx att på detta enkla sätt få tillgång till olika delikatesser du annars kanske inte skulle köpa. Unna dig en upplevelse utöver det vanliga – det här är delikatessboxen för alla som vill sätta lite extra guldkant på vardagen.