Coops matkasse

Det kan vara skönt att kunna köpa färdiga matkassar för att spara tid och slippa springa runt i affären och plocka ihop varor. Coop erbjuder olika varianter av matkassar för olika typer av hushåll.

Alla kassar går att beställa för antingen 2 eller 4 personer. Vikt läggs vid att det ska vara färska råvaror och kött och kyckling är från svenska producenter. Recepten är snabblagade och enkla.

På många orter går det att få Coops matkasse levererad hem till dörren. Läs på Coops hemsida vad som gäller där du bor.

Familjekassen är varianten som passar de flesta. Fokus ligger på goda smaker och att det ska passa hela familjen, som har många saker på gång.

Den Ekologiska kassen innehåller samma recept som familjekassen men med ekologiska ingredienser. Den tredje kassen är Laktosfria kassen. Även den innehåller samma recept som Familjekassen med med laktosfria ingredienser.

Hälsokassen är för dig som vill ha en extra hälsosam vardag. Det sista och femte alternativet är Inspirationskassen med recept från kända kockar. Fokus ligger på goda smak och inspiration för dig som vill utvecklas i köket.

Det går att abonnera på kassen eller göra ett engångsköp, och det finns ingen bindningstid. För den som är medlem i Coop ger kassen givetvis poäng till ditt saldo. Vill du spara tid och slippa trängas i mataffären, prova Coops matkasse.