Citygross matkasse

Låter det som en dröm att slippa fundera på middagsmaten, handla, köa och skynda hem för att servera middag till en trött och hungrig familj? Det är det inte. City Gross levererar enkelt och bekvämt hela veckans matkasse direkt hem till din dörr. Lättare kan det knappast bli.

Middagarna lagas lätt på mellan 30-40 minuter. Inget krångel. Grönsaker och rotfrukter håller god kvalitet, kyckling och kött är svenskt och dessutom styckat eller malt i butiken. Fisken kommer garanterat från hållbara bestånd och City Gross ser till att välja ekologiska eller Ä-märkta produkter så långt det bara är möjligt. Här tummas inte på kvalitén!

Matkassen utgår från klassiska smaker som barnen känner igen men det är alltid spännande att prova något nytt. Därför levereras många recept med en extra liten knorr för att få in nya upplevelser. Rätterna går enkelt att variera efter hela familjens önskemål. Varför inte låta barnen vara med och tillaga middagen? Då känns det ofta ännu roligare för dem att äta maten.

Det finns en mängd olika matkassar att välja på förutom den klassiska kassen: fotbollskassen i samarbete med Allsvenskan och Superettan, ekologiska kassen, viktväktarnas kasse och glutenfria kassen, för att nämna några. Matkasse Special levereras utan fläskkött. Det finns garanterat en matkasse för alla smaker och behov. I Bamses Barnkasse finner man även pyssel. Läs mer om dem på hemsidan.

Kassen levereras på söndagar eller måndagar. Är det ingen hemma vid den aktuella tidpunkten? Inga problem. City Gross ställer i så fall kassen utanför dörren. Nya kunder får en fin prova på-rabatt som gäller den första kassen. Vid en registrering startar en löpande prenumeration som går att avsluta när som helst.

City Gross fullspäckade matkasse gör vardagen enklare och skapar dessutom ett ypperligt tillfälle att föra in nya smakupplevelser på middagsbordet. Ta tillfället i akt och prova på en kasse redan nu!