Bakboxen

Ingredienser för bakning från Bakboxen

Bakboxen.se – Tjänsten för dig som gillar att baka
De flesta tycker om att äta kakor, bullar och tårtor. Alla är emellertid inte lika duktiga på att baka själva utan beställer från bagerier eller köper färdigpackade produkter i matbutiken. Det är inget fel med det, men om man är intresserad av att bli mer aktiv i att baka själv, finns nu en intressant prenumerationsmöjlighet hos Bakboxen.se.

Hos Bakboxen.se väljer man antingen originalboxen eller Lilla Bakboxen. Båda innehåller recept, råvaror av hög kvalitet och artiklar om bakning. Att alla kan baka är deras motto och det stämmer verkligen. Ofta behöver man bara en liten introduktion för att sätta igång och det får man genom Bakboxen.se.

Vid prenumeration får man hem en box per månad. Den innehåller 6-9 råvaror samt några köksredskap. Det är ett nytt tema varje månad. Innehållet i en box räcker till ca 10 personer, vilket är perfekt om det är kalas på gång. Den Lilla Bakboxen innehåller inga redskap och är därför lite billigare, men råvarorna och recepten är minst lika bra. Har du redan köket fullt med redskap kan detta vara ett bra alternativ.

Det finns ingen bindningstid, så du kan enkelt säga upp prenumerationen när du vill. Tänk dock på att boxarna skickas ut i slutet av månaden, vilket innebär att uppsägningen bör komma in senast 10 dagar innan månadens slut. Att pausa prenumerationen är ett annat alternativ för den som önskar en paus i sitt bakande. En prenumeration hos Bakboxen.se kan vara en prefekt present till någon som vill komma igång med bakningen.