Aptit.se

Aptit.se är en tjänst som passar dig som letar efter en pålitlig matleverantör, vare sig det är till jobblunchen, hemmamiddagen eller en bjudning. Kanske har du ont om tid på jobbet eller stressigt med dagishämtning eller andra vardagssysslor? Aptit.se är, helt enkelt, en tjänst som arbetar outtröttligt för att hjälpa människor och arbetsplatser med en av de absolut viktigaste pusselbitarna i vardagen, nämligen maten.

Hos aptit.se kan du välja att beställa mat med billig leverans från över 120 olika restauranger med mat från alla världens hörn. Du kan bland annat välja mellan traditionell husmanskost, indiskt, libanesiskt, japanskt, pizza, sushi och mycket mer! Vad du än väljer kommer din mat att levereras till din dörr inom 60 minuter (inom tullarna, till förorter levereras maten inom 90 minuter). Konceptet kallas ”Food on Demand”.

Hemsidan är enkel och lättförståelig, du väljer först vilken restaurang du vill beställa från, sedan vilka och hur många rätter och till sist betalar du. Betalningen sker antingen med kontokort om beställningen är privat och med faktura eller kontokort om det är till ett företag. Till sist väljer du vart maten ska levereras och vilken tid du vill ha den, sen är det klart! Enkelt, eller hur?

Vill du avbeställa går det också bra, men då måste det göras senast tre timmar innan leverans.